Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bec LED G4 2W/AC/DC12V 360° 180 Lm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8 lei Lei
Cod produs
1601-1
Out Of stock
Descriere
Bec LED G4 2W/AC/DC12V 360 180 Lm
Becurile LED G4 cu flux luminos de 180 lumeni sunt alegerea perfecta pentru iluminarea generala in spatii mici, cum ar fi dulapurile si dressingurile. Aceste becuri ofera o lumina suficienta pentru a vedea clar, dar nu sunt prea puternice pentru a fi deranjante.
Mai jos va prezentam cateva caracteristici ale acestor modele de becuri:
Eficienta energetica: Consuma de pana la 80% mai putina energie decat becurile clasice. Acest lucru se reflecta in facturi de energie mai mici si o reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera.
Durata de viata mai lunga: Aceste becuri pot dura pana la 25.000 de ore, nu va trebui sa le inlocuiesti la fel de des, economisind bani si timp.
Caldura redusa: Emit mai putina caldura decat becurile clasice, sunt mai sigure de utilizat si mai putin susceptibile de a provoca incendii.
Daca sunteti in cautarea unei solutii de iluminare eficiente si durabile pentru spatiile mici, becurile LED G4 cu flux luminos de 180 lumeni sunt o alegere excelenta.
Cateva sfaturi pentru utilizarea becurilor LED G4 cu flux luminos de 180 lumeni:
Asigurati-va ca becul este compatibil cu soclul dvs. Becurile LED G4 sunt disponibile in diferite socluri. Asigurati-va ca becul pe care il alegeti este compatibil cu soclul dvs.
Luati in considerare temperatura culorii: Temperatura culorii becului LED G4 va determina daca lumina este calda sau rece. Lumina calda este mai potrivita pentru spatii de locuit, in timp ce lumina rece este mai potrivita pentru spatii de lucru.
Cu o alegere atenta, puteti gasi becurile LED G4 cu flux luminos de 180 lumeni perfecte pentru nevoile dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura