Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bec LED G9 5W - Optonica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Cod produs
1635-1
Out Of stock
Descriere
Bec LED G9 5W/170-265V 420LM - Optonica

Bec LED cu o putere de 5W, avand o dulie de tip G9 si un flux luminos de 420 Lm.

Durata medie de utilizare in conditii optime este de aproximativ 25000 de ore.
Cum sa alegi cel mai bun bec LED G9 5W pentru nevoile tale de iluminat
Daca esti in cautarea celor mai bune becuri G9 LED de 5W pentru nevoile tale de iluminare, ai ajuns unde trebuie. Cu atat de multe optiuni disponibile pe piata, poate fi dificil sa alegi produsul potrivit. Dar nu-ti face griji - suntem aici pentru a te ghida in procesul de selectie.
Un bec G9 LED de 5W este o optiune excelenta pentru a inlocui becurile incandescente sau halogene traditionale. Acestea ofera o lumina puternica, eficienta din punct de vedere energetic si au o viata utila mai lunga. Dar, pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante.
Cand alegi un bec G9 LED de 5W, asigura-te ca iei in considerare luminozitatea, eficienta energetica, durata de viata, temperatura de culoare si compatibilitatea cu sursele de tensiune. Aceste aspecte te vor ajuta sa gasesti becul potrivit pentru a satisface nevoile tale de iluminare.
Becurile G9 LED de 5W sunt o optiune excelenta pentru orice tip de iluminare, de la iluminatul ambiental la iluminatul directionat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura