Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Capac de capat Neon Flex HR Eco galben deschis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

179 lei Lei
Cod produs
01-011-020-106
Out Of stock
Descriere
Dedicat pentru LED Neon Flex HR Eco capac de culoare galben deschis.  Mic dimensiune si flexibilitate ridicata Neon Flex HR Eco va permite sa pregatiti logo-uri complexe.
Disponibilitatea optiunilor de culoare siliconica si a accesoriilor din care sa alegeti va permite sa creati personaje in culori pline.
Culori disponibile: alb cald, alb lumina zilei, alb natural, rosu, verde, albastru, galben deschis, roz, violet, portocaliu.
Produsul este dedicat aplicatiilor de interior - clasa de protectie: IP44. Dupa utilizarea varfurilor speciale, este posibil sa cresteti etanseitatea la IP65 si sa utilizati produsul in aer liber.
LED Neon Flex este un sistem de iluminat inovator realizat cu tehnologie LED de economisire a energiei. Constructia sa flexibila, din silicon si culoarea uniforma a luminii o fac o alternativa excelenta la luminile traditionale, adesea foarte scumpe si neeconomice de utilizat. Este de neinlocuit atunci cand creati modele fanteziste, inscriptii si logo-uri.
LED Neon Flex este utilizat pe scara larga si in constructii, unde serveste ca element functional si decorativ. Datorita optiunii de etanseitate ridicata si structurii extrem de durabile, este adaptata pentru a lucra in conditii solicitante, inclusiv in aer liber. Este perfect ca material pentru iluminarea eficienta a marginilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura