Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Baterie Deye 6kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12225 lei Lei
Cod produs
9439
Out Of stock
Descriere
Baterie Deye 6kW

Baterie Deye 6kW, o sursa de alimentare eficienta cu o capacitate de 6 kW, perfecta pentru a va sustine in caz de nevoie. Cu o constructie solida si performante fiabile, aceasta baterie poate furniza energie consistenta pentru diverse aplicatii, de la sistemele de iluminat la echipamentele de supraveghere. Baterie Deye 6kW , sunteti asigurat de o sursa de energie sigura si eficienta pentru necesitatile dvs. Va asteptam sa descoperiti mai multe detalii pe site-ul nostru, becelectric.ro

Caracteristici:

Tensiune nominala: 48V
Capacitate nominala: 6kW
Durata de viata ciclica: 5000 cicluri
Durata de viata de stocare: 10 ani
Ciclu de descarcare profunda: 100%
Ciclu de descarcare normala: 80%
Protectie la scurtcircuit: Da
Protectie la supraincalzire: Da
Protectie la supratensiune: Da
Protectie la subtensiune: Da

Aplicatii:

Sisteme de stocare a energiei solare
Iluminat de urgenta
Backup si UPS
Utilitati autonome

OptonicaLED este o baterie reincarcabila care utilizeaza ioni de litiu ca purtatori de sarcina. Este din litiu-fier-fosfat (LiFePO4), ceea ce ofera siguranta si durabilitate..
Are o capacitate de 6kW, ceea ce inseamna ca poate stoca pana la 6kW de energie. Aceasta este suficienta energie pentru a alimenta o varietate de dispozitive electrice, inclusiv luminile, aparatele de uz casnic si sistemele de securitate.
Are o durata de viata ciclica de 5000 cicluri, ceea ce inseamna ca poate fi incarcata si descarcata de 5000 de ori inainte ca capacitatea sa sa scada semnificativ. De asemenea, are o durata de viata de stocare de 10 ani, ceea ce inseamna ca poate fi stocata timp de 10 ani fara a-si pierde capacitatea.
Este protejata impotriva scurtcircuitelor, supraincalzirii, supratensiunii si subtensiunii. Acest lucru o face sigura si fiabila.
Bateria Deye este o solutie excelenta pentru aplicatii de stocare a energiei solare, iluminat de urgenta si backup. Este o baterie fiabila si eficienta care poate ajuta utilizatorii sa economiseasca bani si sa reduca dependenta de reteaua electrica
Trimite mesaj
Din Gura in Gura