Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa LED perete - Videx-6W-Eric alba

0 stars: 0.00 din 0 pareri

88 lei Lei
Cod produs
VL-AR04-062W
Out Of stock
Descriere
Lampa LED  IP54 Videx Eric 6W 2700K este o sursa de lumina de inalta tehnologie. Sunt utilizate pentru iluminarea arhitecturala a fatadelor cladirilor, structurilor, gardurilor, balcoanelor, teraselor si altele asemenea. Are un grad ridicat de rezistenta la influentele externe, o gama larga de temperaturi si tensiuni de functionare. Dupa instalare, nu necesita intretinere pe toata perioada de functionare.

Unghiul de difuzie a luminii este de 0-120 , ceea ce va permite sa reglati unghiul de iluminare folosind un mecanism din interiorul corpului de iluminat si sa iluminati camera cu o calitate inalta.

Durabil, are un grad ridicat de protectie impotriva efectelor negative ale mediului extern. Corpul de iluminat are o protectie ridicata la impact si un grad ridicat de protectie impotriva prafului si umezelii. Gradul ridicat de protectie  IP54  impiedica patrunderea murdariei si a picaturilor de apa in corpul de iluminat.

Corpul de iluminat are o eficienta luminoasa de  80Lm/W.  Fluxul luminos total este de  480Lm.  Sursa de lumina sunt LED-urile, care practic nu se incalzesc si ofera o iluminare uniforma si de inalta calitate. Nu exista palpaire, radiatii infrarosii sau ultraviolete in timpul functionarii corpului de iluminat. Temperatura de culoare - 2700K (lumina calda) .

Rezistent la un numar mare de porniri si opriri. Durata de viata - 50.000 de ore. Va servi mult timp, ceea ce este confirmat de o garantie - 3 ani. La fabricatie se folosesc numai materiale sigure.

Poate fi folosit atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate. Cand este conectat direct la retea, va asigura o functionare stabila in cazul supratensiunii. Gama de tensiune de functionare de  220-260V  permite folosirea lampii pe obiecte cu tensiune instabila sau joasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura