Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tub LED - Videx - 72W - 1.2"

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Cod produs
VLE-BN-72125B
Out Of stock
Descriere
Tub LED Videx (VLE-BN-72125B) 72W 1.2M 5000K - destinata iluminatului general al spatiilor (zone comerciale, depozite, zone de productie etc.). Ar trebui folosita numai in interior, deoarece lampa nu are protectie suplimentara impotriva prafului si umezelii. Are o gama larga de temperatura si tensiune de functionare. Economiseste costurile operationale asociate cu absenta necesitatii de a repara si inlocui lampi sau componente. Usor de instalat si conectat.

Lampa liniara cu LED nu contine mercur. Corpul este realizat din policarbonat si aluminiu de inalta calitate, ceea ce face ca aceasta lampa sa fie rezistenta la deteriorare si mai durabila in timpul functionarii. Nu se elimina ca deseuri menajere.

Are putere luminoasa - 111Lm/W.

Puterea totala a fluxului luminos este de 8000lm. Nu exista nicio palpaire in timpul functionarii lampii, reducand astfel tensiunea asupra ochilor. Temperatura de culoare - 5000K (lumina zilei). Unghiul de imprastiere a luminii este de  120 , ceea ce va permite sa iluminati camera cu inalta calitate.

Rezistent la un numar mare de porniri si opriri  (20.000). Resursa de lucru - 30 000 de ore. Va servi mult timp, ceea ce este confirmat de o  garantie de 3 ani.  In productie sunt utilizate numai materiale sigure.

Cand este conectat direct la retea, va asigura o functionare stabila in timpul caderilor de tensiune. Tensiune de lucru  175-250V. Blocul terminal nu este inclus in set.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura