Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ai grija de lumina ochilor tai

Membru Bizoo de 8 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa LED birou reglabila - Videx - TF15R - Rosie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340 lei Lei
Cod produs
VL-TF15R
Out Of stock
Descriere
Lampa LED birou reglabila - Videx - TF15R - Rosie cu URG19 si control tactil, care este conceputa pentru a oferi un mediu confortabil si de sustinere in camera ta. Lampa de masa, in ciuda caracteristicilor traditionale, a implementat noi tehnologii moderne. Datorita capacitatii sale unice de a personaliza iluminarea, acest dispozitiv va deveni un asistent indispensabil pentru persoanele care petrec mult timp la birou.

Aprinderea si stingerea lampii LED se realizeaza folosind butonul tactil "Pornit/Oprit" sau mutati rapid mana peste senzor si astfel se aprinde si lampa, mutati mana peste senzor pentru a doua oara si lampa se stinge .

Butonul senzor "Timer" face posibila activarea functiei de oprire automata a lampii dupa 45 de minute. La sfarsitul a 45 de minute, lampa se stinge.

Butonul Auto regleaza automat nivelul de luminozitate al lampii. Lampa LED va seta automat cel mai confortabil nivel de luminozitate in functie de lumina ambientala din incapere.

Luminozitatea este reglata printr-un gest lent al mainii peste senzor sau folosind butonul ?Mod noapte?.

Butonul "Mod noapte" este folosit pentru a aprinde si stinge lumina de noapte.

Datorita indicelui ridicat de calitate a luminii Ra ? 98 , obiectele iluminate de lampa, culorile si detaliile acestora sunt percepute ca si cum ar fi luminate de lumina naturala a soarelui.

URG este un indicator al disconfortului usor. Lampa lasa mai putina stralucire pe monitoarele computerelor si pe alte suprafete reflectorizante. URG19 - lumina este moale si uniforma. Nu provoaca iritarea ochilor si oboseala. Temperatura de culoare - neutru 4100K . Lampa LED ofera o iluminare fara palpaire, reducand astfel oboseala ochilor. Nu exista radiatii ultraviolete si infrarosii.

Designul permite rotirea corpului cu 170, iar difuzorul cu 180 , ceea ce, la randul sau, este foarte convenabil si economiseste spatiu de lucru in timpul zilei si este convenabil pentru operare si transport. Unghiul de imprastiere al acestei lampi de masa este de 120 . Lampa are o baza suficient de mare pentru o stabilitate maxima in orice pozitie a abajurului. O lumina LED eficienta si fiabila va dura mult timp, sustinuta de o garantie de 2 ani.

Adaptorul este inclus in kit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura